Fitwebshop.hu2

FITWEBSHOP.HU
Peak – Speed termékismertető
A Speed új formulája magas koncentrátumban tartalmaz stimulánsokat mint a koffein (vízmentes, guarana kivonattal fokozva) és a szinefrin ( keserű narancs kivonatából). Ehhez az erőteljes szinergikus kombinációhoz hozzáadtuk még a koreai ginsenget amely ginsenozidokban gazdag.
Ki ne ismerné a koffeint, a kávé, a kóla, és az energiaitalok hatóanyagát. A koffein a világ legelterjedtebb stimulánsa, általában a fáradság megszüntetésére, koncentrálóképesség növelésére és a teljesítőképesség növelésére és a teljesítőképesség fokozására használják az emberek.
A koffeinnek serkentő hatásai vannak, és többnyire, mint stimulánst – olyan anyag, aminek serkentő hatása van az agyra, teljesítmény fokozó és a koncentráló képességet javító, valamint csökkenti a fáradtságérzetet - alkalmazzák. A koffein a sportolók körében, mint zsírégető, és energizáló ismert, ami edzés során növeli az erőt, és állóképességet. A koffein hatékonyságáért az a tény felelős, hogy az agy-vér gáton jóformán akadályozatlanul áthalad, és teljes mértékben képes kifejteni a hatását a központi idegrendszerre.
Hogyan működik a szinefrin a Speed-ben? A szinefrin egy erős stimuláns mely keserű narancs kivonatból származik. Bár a kínai természetgyógyászatban évszázadok óta használják, a sporttáplálkozásban nem örvend nagy népszerűségnek mióta az ephedrine tiltott szer lett.
Jó híre annak köszönhető, hogy az efedrine összes tulajdonságával rendelkezik (anyagcsere gyorsító hatás és étvágycsökkentés) mellékhatásaival azonban nem.
Energiád és a zsírégetés szintje beta 1- vagy beta-2 receptorok nélkül emelkedik és ez az ami okozhatja az ephedrin negatív hatásait.
Új összetevő a ginzeng (ginsenosides) a Speed 2012-es továbbfejelsztésében. Mit tud? A ginsenosides szaponinok, azaz másodlagos növényi anyagok, amelyek a ginsengben természetes módon megtalálhatóak, és ezek felelősek a ginseng adaptogén és egyéb jótékony hatásáért. A ginseng már több ezer éve használatos, Kínából származó erős gyógynövény.
A koreai ginseng a Speed-ban a stressz ellen hat, eltörli a fáradtságérzeted, fokozza a mentális koncentrálóképességedet, és a sport tevékenységed is koncentráltabb lesz. A ginsenosides szerteágazó pozitív tulajdonságait számtalan tudományos kutatás bizonyítja.
A Peak Speed extrém magas koncentrációban tartalmaz guarana kivonatot is.
A Peak Speed guaranát tartalmaz nagy koncentrációban! Erős zsírégető. Ha koncentrálni kell akár a munkában, akár a sportban, akkor Speed! FITWEBSHOP.HU
Miért ajánljuk Nőknek is?
Magas koffein tartalom biztosítja, hogy a nehezen induló a napokon is energikusak és frissek maradjunk még estére is, mindemellett igen erős zsírégető hatással is rendelkezik. Ideális zsírégető - és a munkahelyi kávéra sosem fog ránézni többet!Erős antioxidánsok, a hatásuk fokozatosan alakul ki elnyújottan is múlik el. Sokszor a kávéd után igaz, hogy felpörögsz, de azután még fáradtabbnak érzed magad.
A Speed növényi, természetes hatóanyagoknak köszönhetően könnyedén feldolgozható a szervezeted számára, kellemes felpörgést biztosít, azonnali munkakedvet és jó hangulatot érzel. Hatásásnak múlása pedig fokozatosan zajlik. Nem mellesleg ideális zsírégető hatású.
Figyelmeztetés:
A koffein, theanine tartalmánál fogva a bevétel után olyan hirtelen nem hat, mint ha nagy adagban
koffeint vennél be, azonban érzékenyebb egyének esetében az esti órákban történő fogyasztás
álmatlanságot okozhat. Ne vedd be késő este.
Tartalom: 120 db 1000 mg-os kapszula / doboz = 120 g

Source: http://fitwebshop.hu/pictures/product/821/821.pdf

Microsoft word - traumatic_brain_injury.doc

TRAUMATIC BRAIN INJURY DEFINITION: Traumatic brain injury (TBI) is injury caused to the head that results in minor to serious brain injury. It is caused by either an open head injury where there is a penetrating lesion or closed head injury (most common) where there is no outward injury. Characterized by permanent brain damage caused by concussion, contusion, or hemorrhages. Studen

Microsoft word - rangliste 2008

Ziegenschau 2008 20. September 2008 Bedeutung der Punktierung der weiblichen Tiere Als Gitzi werden die Tiere als geeignet fürs Herdebuch angeschaut. Sie erhalten ein H. Als Erstmelk kann ein Tier im Maximum die Punktzahl 4 erreichen. Als Zweitmelk die Punktzahl 5. Ab Drittmelk die Maximumpunktzahl 6. 1.ZahlRassenstandard 2.ZahlExterieur 3.ZahlBeine 4.Zahl

Copyright © 2014 Articles Finder